O NAS

O Stowarzyszeniu Sorrento

Stowarzyszenie Sorrento stara się ciągle pielęgnować tradycyjne tamtej epoki, by czas nie wpłynął na jej zapomnienie, i tak w tym 2023 roku , kiedy przypada piąta rocznica i Jubileusz Alei Gwiazd, planowany jest koncert w teatrze letnim który odbędzie się 29 lipca a wszyscy artyści którzy mają swoje gwiazdy w alei gwiazd w ,, Sorrento '',30 lipca 2023 roku, zainaugurują kolejną odsłonę ,, Alei Gwiazd''

Klubokawiarnia Sorrento

Klubo Kawiarni Sorrento odbywają się często ,koncerty tematyczne ,związane z erą polskiego ,,Big-Beatu'' czy ,,Rock and Roll-a'' , ale również pomagamy ,chcącym artystą ,umożliwiając zabłysnąć na małej scenie szczecińskiej niszy muzycznej .

Muzeum Sorrento

Muzeum Big-Beatu i muzyki polskiej
Kustoszem tego Muzeum został świadek tamtych wydarzeń ,Zbyszek ,,Bitels'' Włodarczyk ,członek legendarnego zespołu ,,NIEZNANI'', założonego przez Henryka Fabiana. Można tu zobaczyć piękne archiwalne zdjęcia Artystów Sceny Polskiej oraz legendarne gitary używane przez muzyków w tamtych latach .
Odczuwa się mocno klimat tamtych czasów , przywołujący wspomnienia i ideały , które w XXI wieku zaczoł pokrywać kurz .